Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Βιβλία ευχών!!!


Καλησπέρα!!!
Αφόρητη ζέστη.....
Και για να "ταξιδέψετε"  λίγο, δείτε την πανέμορφη θάλασσα του Μονολιθίου στην Πρέβεζα που πήγαμε πριν καμιά εβδομάδα!!!....


 Μετά από μια όμορφη βόλτα με φίλους, συντροφιά είχαμε και την όμορφη πανσέληνο.


Ωραίο ε?
Κάνοντας τη βόλτα μας μύριζαν τόσο πολύ τα φρεσκοψημένα καλαμπόκια.. και εννοείται πήρα ένα!! :))))

Επιστρέφοντας από Πρέβεζα, σταματήσαμε σε ένα άλλο όμορφο μέρος... την Ακράτα!! Κάποια από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας κάλεσαν και εννοείται ότι δεχτήκαμε με πολλή χαρά! Ήταν πολύ όμορφα! Ο κήπος ήταν γεμάτος με τέτοια φυτά (δεν ξέρω πως τα λένε)  και μου αρέσουν πολύ, μόνο που...δεν πήγαμε στη θάλασσα, ήμασταν τόοσο κουρασμένοι.


Αρκετά πιστεύω με τις εκδρομές...
Πριν 2 εβδομάδες είχα παραγγελία ένα βιβλίο ευχών γάμου!
Μου το  παρήγγειλε η Κυριακούλα για κάποιους φίλους της. Μου είπε να είναι άσπρο κατά προτίμηση. Σκεφτόμουν μέρες πως να το φτιάξω. Οπότε άρχισα να ψάχνω στα χαρτιά μου να βρω κάτι ρομαντικό και σε άσπρο! Τελικά βρήκα ένα κίτρινο χαρτί με νερά σε πορτοκαλί χρώμα. Το έβαψα από πάνω, έφτιαξα και τα γραμματάκια  και κόλλησα και τα λουλούδια με την κορδέλα να είναι σαν μπούκλα και να το:
Μέσα στο βιβλίο δεν έβαλα πολλά να είναι φορτωμένο, κάτι απλό και ρομαντικό! Νομίζω ότι θα ταίριαζε με το στυλ του ζευγαριού!
Να ζήσουν τα παιδιά!!!

 
Και ένα ακόμα βιβλίο ευχών που έκανα δώρο στην ξαδέρφη μου Ζωή για τη βάφτιση τς γελαστής κόρης της, Μαρίας! Το θέμα της βάφτισης ήταν η πεταλούδα, οπότε παρήγγειλα στη σφραγιδομάνια το βιβλίο που ήθελα.  Άρχισα να κόβω ροζ κανσόν χαρτόνι  για να το γεμίσω. Αφού έφτιαξα μπόλικες σελίδες, τις στόλισα  κολλώντας  αυτοκόλλητα και ζωγραφίζοντας! Δυστυχώς, δεν έχω περισσότερες φωτογραφίες! Και να, η φούξια πεταλούδα με λιλά βούλες και χρυσόσκονη πέταξε για να μαζέψει τις ευχές για την όμορφη Μαρία στη μακρινή Αμφιλοχία!!




Να ζήσεις ομορφιά μου!!


Καλό βράδυ σε όλους!! Σας φιλώ!!
 ...από την Αγαθή με πολλή αγάπη!!!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου γλυκααα!!!!!
Τι ομορφες φωτο που τραβηξες..... Λες και ημουν εκει!
Αχ, καλοκαιρινες διακοπες!Ποτε θαρθουν???.... (επρεπε να βγαλεις και μια με το καλαμποκι,χιχιχι!)

τα βιβλια καταπληκτικααα!!!!
Να βγαζεις και φωτο απο το μεσα! Θελω να βλεπω....(περιεργια!χαχα!)

Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα συντομα!
Φιλιαααα!!!!

-vailie-

ελα παρε με καρδια μου είπε...

ΠΟΛΥ ομορφα διακοσμημενο blog!!
καλως σε βρηκα !

evonita είπε...

πολύ ρομαντικές φωτογραφίες!!! σίγουρα θα περάσατε όμορφα! τα άλμπουμ ευχών πολύ όμορφα.. έχω μια αδυναμία στα παιδικά, οπότε για την πεταλούδα δεν έχω λόγια! χι χι.. φιλάκια!

Agathi είπε...

@Βαιλί: με το καλαμπόκι ήταν λίγο δυσκολο να βγάλω...ήθελα απλά να το φάω...χιχι! χαίρομαι που σου αρέσουν τα βιβλία ευχών!!ναι μακαρι να τα πούμε ξανά!!
@ελα παρε με καρδια μου: Χαίρομαι που σου αρέσει το μπλογκ μου!!Καλώς ήρθες!!
@evonita: Ευχαριστώ πολύ!!!περάσαμε όντως τέλεια!!! !χαχα!! ωραια που σου αρέσουν!! φιλάκια!!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Δημοσίευση σχολίου