Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Γάμος!!!

Να΄μαι πάλι!!!
Τι κάνετε? Πολλή ζέστη βρε παιδάκι μου...
Συνεχίζω στην προηγούμενη ανάρτηση και θα σας δείξω τα ωραία πράγματα που έκανε η κουμπάρα και φίλη μου Γεωργία (φαντάζομαι την βοήθησαν οι αδερφές της!!!) και ότι άλλο έφτιαξα!

Ας ξεκινήσουμε με τα προσκλητήρια. Ο Βασίλης λοιπόν,  έφτιαξε κάποια δείγματα για το ποιο θα είναι το προσκλητήριο! Αχ...Έκατσε πολλές ώρες φτιάχνοντάς τα, αλλά άξιζε τον κόπο αφού ήταν όλα ωραία! Αφού βρήκαμε ποιο θέλουμε, το δώσαμε στον ξάδερφό μου και η εκτύπωση άρχισε!  Εγώ τα έγραψα και έβαλα το κορδελάκι! Χαιρόμουν τόσο πολύ που έφτιαχνα τα προσκλητήρια του γάμου μου που δεν άφηνα κανέναν να βοηθήσει! (τελικά με βοήθησαν η μαμά μου, η αδερφή μου και φυσικά ο Βασίλης, κόβοντάς μου κορδέλες! χεχε)


Έκανα τόσο πολύ έρευνα αγοράς για το τι στολισμό θα έχω στα τραπέζια! Το ένα μου μύριζε, τάλλο μου βρώμαγε! Τελικά, αποφάσισα να είναι φούξια με λαχανί! Οπότε αγόρασα  μερικές  στρογγυλές γυάλες και έβαλα μέσα λαχανί "χαλίκι", νερό και κεριά λουλούδια που επιπλέουν και άλλες με φούξια "χαλίκι".
Αυτή είναι η γυάλα που κράτησα και εγώ, αν και δεν έχει ούτε φούξια ούτε λαχανί πετραδάκια αλλά κάτι σαν κρυσταλλάκια κόκκινα! Συγγνώμη που δεν έχω φωτογραφίες!



Να και ο   δίσκος με τα ποτήρια, που  ήταν απλά και όμορφα! Νομίζω ότι η ...Κατερίνα τα στόλισε πολύ ωραία! Το ποτήρι έχει λεπτομέρεια μια καρδούλα, δεν ξέρω αν φαίνεται!! Τα έχω ακόμα στολισμένα!
(φαίνεται ότι είναι από επαγγελματία!!)


Στη συνέχεια, θα δείτε τους πιο ωραίους αμφορείς που  διάλεξε η κουμπαρούλα μου και ναι, στολίζουν το σαλόνι μας! Αν και τους ξεστόλισα γιατί θέλω να βάψω το πιθάρι και να βάλω γλάστρα! Τα κεριά θα μας κρατάνε συντροφιά όταν δεν θα χει την αφόρητη ζέστη!:))


 Α, ξέχασα .... Η μπομπονιέρα μας ήταν ιβουάρ με λαχανί και φούξια κορδέλα!
 (και αυτή από επαγγελματία)


 Η ανθοδέσμη με πράσινα χρυσάνθεμα και φούξια τριαντάφυλλα!!


Και ναι, επιτέλους χορεύω!!! Είχα πάρα πολύ άγχος αλλά όταν μου πέρασε το κατευχαριστήθηκα! Δεν σταμάτησα να χορεύω και μου άρεσε που φορούσα το νυφικό! Απ 'τις 11 μιση το πρωί μέχρι το βράδυ στις 9 δεν το 'βγαλα στιγμή! χεχε. (Το μυστήριο ήταν μεσημέρι στη 1)

Και.....το ζευγάρι  έξω από το κέντρο!




Υ.Γ. σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!! Και στα δικά σας οι ανύπαντροι!!!Φιλάκια!

      από την Αγαθή, με πολλή αγάπη!!!



11 σχόλια:

Μαρία είπε...

καλημερα κοριτσι..να ζησετε..στο διαβα της ζωης παντα Μαζι..πανεμορφα ολα..λαμπετε..να σται καλα..φιλακια

evonita είπε...

Τι όμορφα όλα, κάθε ευτυχία εύχομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι όμορφη νυφούλα είσαι!! Και πάλι να ζήσετε!! Ιουλία

χρυσάνθη είπε...

Γλυκιά μου είσαι μια κούκλα!!Πολύ όμορφα έγιναν όλα!Σας εύχομαι να είστε ευτυχισμένοι!Να ζήσετε και να γεράσετε μαζί!!Και με πολλούς και καλούς απογόνους!!!Φιλάκια πολλά

vailie είπε...

Επιτελους σου γραφω κι εγω!!!
Η αναρτηση σου με συγκινησε για αλλη μια φορα! Ουτε που ξερω ποση ωρα χαζευα τις φωτο σας... :οp (πολυ ευαισθητη εχω γινει...)
Στις φωτο ειστε κουκλια και οι δυο (αλλωστε σας απολαυσα και απο κοντα! ) Η Παναγια μαζι σας, ζουζουνια μου!
Η καραφα και το ποτηρι και η μπουμπουνιερες θα μπορουσαν να στολιστουν το ιδιο ομορφα και απο σενα (κατα την ταπεινη μου αποψη...)
Επρεπε να δειξεις και το μεσα του προσκλητηριου....χεχεχε!
Το πιθαρι ουτε που το ειχα δει στον γαμο!!!μποϊνγκ!Αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα του αλλαξεις τα...φωτα σε λιγο καιρο!αχαχαχα...
Η ανθοδεσμη μου αρεσε παρα μα παρα πολυ και οι γυαλες εδωσαν μια πολυ δροσερη και ανοιξιατικη νοτα στα τραπεζια!
Να ειστε παντα καλα και ερωτευμενοι! Να μην αφησετε κανεναν και τιποτα να μπει αναμεσα σας!
Φιλια και σφιχτη αγκαλια! ;ο)

akalest0s είπε...

Έλα μωρέ τώρα,.. σιγά το γάμο

vaso είπε...

Έγινες όμορφη νυφούλα να ζήσετε κ καλούς απογόνους φιλιά!!!

starhomecraft είπε...

Καλως σε βρηκα!Να ζησετε!Πολυ ωραιος ωραιος γαμος ξετρελαθηκα με την ανθοδεσμη σου!Παντα τετοια να γινονται!

Agathi είπε...

@Μαρία: ευχαριστώ πολύ!!
@Εβονίτα μου γλυκιά ευχαριστώ!!
@Ιουλία μου νασαι καλά και στα παιδιά σου!!!
@Χρυσάνθη μου σωστή κουβέντα είπες, καλούς απογόνους!Ευχαριστούμε! Εύχομαι και σε σένα πολλά εγγονια και να σου μοιασουν χρυσοχέρα μου!!
Πάλι ακάλεστος ήρθες?χαχαχα.....
@Βαιλί μου ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές!!Άντε εύχομαι και με 4ο παιδάκι και κατα προτίμηση ναναι αγόρι!!!!
@starhomecraft: Καλώς ήρθες!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Είδες? Μου άρεσε πολύ ο συνδιασμός φούξια και πράσινο!!! Εγώ τη διάλεξα, αν και ήταν βαριά!!! Φιλάκια!!!

vaso είπε...

Κ εγω σου ευχήθηκα καλή μου αλλά με ξέχασες δεν πειράζει, σε ευχαριστώ που μου ευχήθηκες για την κόρη μου φιλάκια!!!

Agathi είπε...

Βασούλα μου συγγνώμη! δεν το ήθελα, ψάχνω να βρω τρόπο να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκω οπότε κάποιες φορές σε κάποιον δεν απαντάω άθελά μου!Ευχαριστώ για τις ωραίες ευχές!! Φιλάκια καλά να περνάς!!!!

Δημοσίευση σχολίου